eLeraning Minőség DÍj 2017

2017.12.01.

Idén tizennyolcadik alkalommal került megrendezésre a hazai e-learning szakma legrangosabb éves szakmai eseménye az eLearning Fórum és idén a Fórum szervezőbizottsága ismét eLearning Minőségi Díj címen pályázatot hirdetett minőségi e-learning tartalmak fejlesztői számára. A pályázatot szakmai bizottság bírálta el és ez alapján a Bonafarm Csoport csapatával szoros együttműködésben fejlesztett pályamunkánk ("Onboarding Modul 1 - A Bonafarm Csoportról") a szakmai versenyben második helyezést ért el.

Világbajnoki selejtezőt támogatunk

2017.01.05.

A Generációk csatája asztalitenisz gála után támogatjuk a 2017. január 8-án, vasárnap az Ormai László asztalitenisz csarnokban megrendezésre kerülő Országos Kopogós Bajnokságot, mely egyben VB selejtező is. Többek szerint ez az igazi "pingpong". 

https://www.youtube.com/watch?v=TW1oVxww8n4

Újabb év, újabb német díj!

2016.06.24.

Ismét versenybe szálltunk a német oktatási nagydíjért!
Egy újabb díjnyertes "terméket" mondhatunk magunkénak, ugyanis tegnap átvettük Berlinben a Comenius EduMedia Award díjátadón az OTP Fáy András Alapítványával közösen fejlesztett Sulibank Élményportálért járó díjat, a Comenius EduMedia Siegel-t. 
Az OTP Fáy András Alapítványával szoros együttműködésben megálmodott és megvalósított Sulibank, játékos, pontszerzős, versenyzős, élményajándékokért versengős, pénzügyi tudatosságra tanító Élményportál kivívta a méltó elismerést. Köszönjük a közös munkát, közös részvételt a díjkiosztó gálán, a közös érdemet.

BETT Show 2016 - Ott leszünk!

2016.01.04.

Nagy szakmai lendülettel kezdjük a 2016-os évet, ugyanis január 20-23. között részt veszünk a világ legnagyobb oktatás-technológiai kiállításán Londonban. A BETT Show-n a világ minden pontjáról érkező kiállítók a legmodernebb, oktatást támogató technikai eszközöket, és az ezekhez kapcsolódó legújabb, innovatív módszertani megoldásokat prezentálják a látogatók számára. 

Többek között, az egyedi fejlesztésű Game-based Learning portálunkkal vagy az Augmented Reality (AR), azaz kiterjesztett valóság által kínált oktatásmódszertani megoldásokkal és oktatási célokra történő felhasználási módjaival csatlakozunk ehhez az izgalmas oktatás-technológiai eseményhez.

 

A legrangosabb kitüntetés - Fáy András Díjat kaptunk!

2015.12.08.

2015. november 6-án a Takarékossági Világnap alkalmából az Operaházban megrendezett ünnepi előadáson az eddigi legrangosabb kitüntetésben részesülhettünk. Az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója, Dr. Csányi Sándor Fáy András Díjat adományozott cégünknek, a 12 éve tartó sikeres partneri együttműködésért, az OTP Bank korszerű technológiára épülő tananyagainak nemzetközi és hazai díjakkal is elismert tartalomfejlesztéséért. 

Comenius EduMedia díjat nyert a GBL portál!

2015.07.01.

Újabb rangos elismeréssel gazdagodtunk. Az egyedi fejlesztésű, új tanulási irányzaton, a game-based learning játékos tanulás elvén nyugvó oktatási portálunk elnyerte a Comenius EduMedia díjat a Berlinben múlt héten megrendezett Comenius Award díjátadón. A német díjat 1995 óta ítélik oda azoknak a kiadóknak és fejlesztőknek, akik példaértékű digitális oktatóanyagot hoznak létre. 
Az elmúlt két évtizedben a kitüntetés a multimédiás termékek egyik legfontosabb elismerésévé vált.

Neting-színekben a Coca-Cola Testébresztő Futógálán

2015.05.18.

Most végre nem a "pálya mellől" figyeltük az eseményeket! 
Az eddigi sportesemény-támogatásaink után most versenyzőként vettünk részt a Coca-Cola nevével fémjelzett nyár eleji futógálán. 


Most végre nem a "pálya mellől" figyeltük az eseményeket! 
Az eddigi sportesemény-támogatásaink után most versenyzőként vettünk részt a Coca-Cola nevével fémjelzett, Városligetben megrendezett nyár eleji futógálán. A Neting képviseletében és színeiben a 10 km-es távot könnyedén teljesítve értünk célba! De azért jól esett a pihenés! Jöhet a félmaraton!

V. NATO Beszállítói Társasági Tenisztorna

2015.03.05.

A sport iránti elkötelezettségünket bizonyítva, ismét ezüst fokozatú támogatói voltunk a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület szervezésében idén 5. alkalommal megrendezett NATO Beszállítói Társasági Tenisztornának.

A NETING is támogatja a Generációk Csatáját!

2014.12.16.

A NETING Informatika Kft. is támogatja a Generációk Csatája elnevezésű nagyszabású asztalitenisz versenyt és gálát, amelyet 2014. december 19-20-án rendeznek a Körcsarnokban. A verseny a magyar asztalitenisz sportág unikális eseménye lesz, melyre egykori és mai kiválóságok is meghívást kaptak.

A másfél napos esemény 19-én délután, a női és férfi csoportmérkőzésekkel kezdődik, majd 20-án a profi pingpong az egyenes kieséses szakasszal folytatódik, míg a döntőkre - a második napon - 17.00 órától kerül sor, ez lesz az igazi gála.

A szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!


Az esemény hivatalos weboldala

Az esemény facebook oldala

Infotér 2014 - Ismét ott voltunk!

2014.11.09.

Mi is részt vettünk november elején, a festői szépségű Balatonfüreden megrendezett Informatika a Társadalomért Konferencián. Az Infotér idén immár a jubileumi 5. alkalommal a ország egyik legnagyobb informatikai fóruma. 

Ebben az évben is részese volt a NETING a kiváló digitális tartalmak értékelésének. Hozzájárultunk a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. részére fejlesztett NTK Asszociatív Tudásháló projekt keretében megvalósított oktatási portál fejlesztéséhez.
Az NTK Tudásháló az Oktatás kategóriában Módszertani és Innovációs különdíjat nyert.    

Lezárult az O.K. Távoktatási Portál projekt!

2014.10.21.

Az OTP Fáy András Alapítványának szárnyai alá tartozó O.K. Oktatási Központtal együttműködve Távoktatási Portált fejlesztettünk. A NETING a technikai kivitelezéssel vett részt a tudatos pénzkezelés, gyerekek, fiatal felnőttek, akár idősebbek felé történő közvetítésében.


A projekt keretén belül, a megálmodott, és megvalósított Távoktatási Portál különböző tartalmakkal (e-learning tananyagok, játékok, videók és vírusfilmek) segíti a középiskolások körében az eredményes pénzügyi és gazdasági tudatosság, a felnőtt élethez szükséges döntésképes, jövőtudatos szemléletmód elérését.

 

Az O.K. Távoktatási Portál megtekinthető itt. >>
 

Hírül adták az Atomerőművel közösen sikerre vitt tananyag eFestival győzelmét!

2014.02.21.

Az MVM Paksi Atomerőmű havonta megjelenő kiadványában hírül adták, hogy a cégünkkel közösen készített és sikerre vitt e-learning tananyag 1. díjat nyert az eFestival 2013 versenyen, kategóriájában!


Az eFestival az online és multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye, ahol az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. megrendelésére és szoros szakmai közreműködésével készült „Alapfokozatú sugárvédelmi továbbképzés” című e-learning tananyagunk nyerte az 1. helyezést a Tanulás/Oktatás kategóriában. 


Az "eFestival díjas atomerőművi digitális anyag" című cikk olvasható az 5. oldalon, és a teljes Atomerőmű c. kiadvány megtekinthető a következő linken keresztül:


eFestival díjas atomerőművi digitális anyag

 

Dupla kitüntetés az eFestival 2013 versenyen!

2013.11.21.

2013-ban tizenharmadik alkalommal rendezte meg az Informatika a Társadalomért Egyesület – Infotér a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyt.

Az eFestival az online és multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye, ahol az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. megrendelésére és szoros szakmai közreműködésével készült „Alapfokozatú sugárvédelmi továbbképzés” című e-learning tananyagunk nyerte az 1. helyezést a Tanulás/Oktatás kategóriában. 


Még különlegesebb kitüntetés, hogy ebben az évben a zsűri a Neting Informatikai Kft. ügyvezetőjét, Tóth Pétert és munkásságát méltatta eFestival Életműdíjjal, az elmúlt évtized, sikeres, hazai minőségi digitális tartalomfejlesztő kisvállalkozásáért.

 

Toddler Tales a Windows 8-on

2013.07.04.

A Toddler Tales egy olyan 2-4 éves korosztálynak készült játék, amely az életkori sajátosságoknak megfelelő grafikával, zenei aláfestéssel megteremtett környezet segítségével tanítja, gyakoroltatja a gyerekekkel az érintő képernyős eszközökön használatos „touch” gesztusok alkalmazását.


A kedves mesefigurákkal történő kalandok során a megoldandó feladatokon keresztül játékosan fejleszti a gyerekek problémamegoldó készségét, gondolkodását. Az alkalmazás pillanatnyilag magyar és angol nyelven érhető el, a játék során összegyűjtött pontok megoszthatók a facebook-on.


Nézze meg a Windows Store-ban!


Az alkalmazás elsősorban Windows 8 vagy Windows 8 RT tablet-en futtatható touch vezérléssel, de asztali gépeken billentyűzet és egér segítségével is használható.