:
:
EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS GAME-BASED LEARNING OKTATÁSI PORTÁL

A NETING Informatika Kft. célja egy olyan oktatási keretrendszer kialakítása volt, amely lehetővé teszi az információk játékos, kis egységekben való prezentálását. Egyedi fejlesztésű oktatási portálunk, a Game-based Learning “Játékon alapuló tanulás” koncepción alapuló legújabb képzési módszert realizálja. 

 

OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY O.K. TÁVOKTATÁSI PORTÁL

A Neting Informatika Kft.-t érte a megtiszteltetés, hogy az OTP Fáy András Alapítványa mellé álljon informatikai és módszertani szaktudásával a tudatos pénzkezelés, gyerekek, fiatal felnőttek vagy akár idősebbek felé történő közvetítésében.

A O.K. Távoktatási Portál projektben a Neting Informatika Kft. a technikai kivitelezéssel járult hozzá a célkitűzés teljesítéséhez, hogy a küldetésként kezelt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási oktatás minél több fiatalhoz eljusson. A különböző tartalmak, mint az e-learning tananyagok, a játékok, a videók és vírusfilmek mind a középiskolások eredményes pénzügyi és gazdasági tudatosságát, a felnőtt élethez szükséges döntésképes, jövőtudatos szemléletmódot hivatottak elérni.   

OTP BANK NYRT. CSR - VÁLLALATOK TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSA

Környezetünk, gazdaságunk és társadalmi viszonyaink nem tökéletesek.
Hogy mit tehetünk mi, és hogy az OTP Bank hogyan próbálja felelős vállalathoz méltóan segíteni a problémák megoldását? 

Ez derül ki, ebből a 60 perces, legmodernebb, 3 dimenziós technológiával támogatott, új módszertani megoldásokat is alkalmazó, különösen interaktív, felhasználóbarát tananyagból, melyből a felhasználó megismerheti a gazdasági, környezeti és társadalmi problémák mibenlétét, a fenntartható fejlődés ideológiáját, az egyén és a vállalatok felelősségét.

 

OTP BANK NYRT. KRÍZISMENEDZSMENT

A globális pénzügyi és gazdasági válság időszakában a krízishelyzetben lévő ügyfelek támogatásában nyújt segítséget az OTP Bank Nyrt. és a Neting Informatika Kft. által kifejlesztett Krízismenedzsment e-learning tananyag, mely az ügyfelek viselkedésének és túlzott reakcióinak megértéséhez, azok eredményes kezeléséhez ad elméleti és gyakorlati útmutatást.

OTP BANK NYRT. MOODLE HOSTING

Moodle hosting, support - 3000 fő
    E-learning audit, melynek célja, az OTP e-learning alkalmazására való felkészültségének vizsgálata volt. Moodle oktatási keretrendszer üzemeltetése, valamint 3000 felhasználó segítése, támogatása a rendszer használatában. 

OTP BANK NYRT. STÍLUS, ÖLTÖZKÖDÉS – ÖLTÖZKÖDÉSI TANÁCSOK

A tananyag 8 témakörön keresztül mutatja be a helyes öltözködési normákat, melyből 2 fejezet a (színek, cipők) tekinthető meg a demóban. Elsajátítása után a felhasználó nem csak a munkahelyen, hanem a magánéletben is jól hasznosítható gyakorlati tudást szerez, amellyel képes lesz a valós életben a saját alakjához és személyiségéhez legjobban illő divatos stílust, ruhatárat kialakítani.

A tananyag forrását egy 25 oldalas dokumentum, és 16 db átlag másfél perces mozgókép anyag adta. A cél az volt, hogy az OTP Bank női dolgozói számára egy könnyen elsajátítható tananyag készüljön, aminek segítségével megismerhetik a helyes öltözködési normákat. De mivel az öltözködés témája nemcsak a bankszektorhoz kapcsolódik, hanem a mindennapi életünk része is, így módszertani szempontból különös hangsúlyt kapott a gyakorlat- és problémaorientált feldolgozás.

OTP BANK NYRT. SULIBANK

A Sulibank program a tudatos pénzkezelési ismeretek meghonosítását tűzte zászlajára az általános iskolás korosztály körében. A Sulibank portálon számtalan színes, izgalmas tevékenységgel találkozhat a látogató, ezek közül négy e-learning tananyag fejlesztésében vett részt cégünk.

Sulibank Játéktér

OTP BANK NYRT. ÚJ BELÉPŐK, ORIENTÁCIÓS TANANYAG

A tananyag azoknak a munkavállalóknak szól, akik új dolgozóként belépnek az OTP Bank kötelékébe. A pénzintézet az orientációs tananyag által szeretné megismertetni többek között stratégiai céljait, helyét a bankszektorban, banktörténetét, az OTP-bankcsoporthoz tartozó vállalatok tevékenységét, és erkölcsi normáit, egy, etikai kódexéről alkotott átfogó fejezet segítségével.

MVM PAKSI ATOMERŐMŰ ZRT. ALAPFOKOZATÚ SUGÁRVÉDELMI TOVÁBBKÉPZÉS

Az e-learning tananyag a Paksi Atomerőmű dolgozói számára előírt kötelező általános munkavédelmi oktatást egészíti ki sugárvédelmi ismeretekkel. Színes, gyakorlatorientált, interaktív oldalakkal megtanítja, hogy a dolgozók hogyan védekezzenek a számukra érzékszerveikkel nem érzékelhető veszélyforrások ellen.
A tananyag a 2013-s eFestivalon Tanulás/Oktatás kategóriában első helyezést ért el.

MVM PAKSI ATOMERŐMŰ ZRT. ÁLTALÁNOS TŰZVÉDELMI ISMERETEK ÉS TŰZVESZÉLYES TEVÉKENYSÉG

A tananyag az általános tűzvédelem témakörét dolgozza fel 15 fejezetben kiegészítve több önellenőrző feladattal, tesztkérdésekkel és szimulációs feladatokkal. 
A bemutatott demóban szemléletes animációkon keresztül ismerheti meg az égés kisérőjelenségeit, az égés sebesség szerinti típusait, valamint a tűzveszélyességi osztályokat.

A Paksi Atomerőmű létesítményeiben – hasonlóan más nagyobb ipari üzemekhez – a tűzvédelem területén speciális előírások érvényesek. Ebből adódóan az erőmű területén önállóan munkát végző személyeknek meg kell ismerniük azokat az alapvető tudnivalókat, amelyek az erőmű és saját biztonságuk érdekében is be kell tartaniuk a területen. Fontos, hogy minden munkavállaló ismerje az égés általános tulajdonságait és feltételeit, a tűzveszélyességi osztályokat, a helyi megelőző tűzvédelmi előírásokat, a tűz esetén követendő feladatokat, valamint a munkahelyén található tűzoltó eszközök, tűzoltó készülékek használatát, kezelését.

MVM PAKSI ATOMERŐMŰ ZRT. E-LEARNING AUDIT

E-learning audit, melynek célja az e-learning alkalmazási lehetőségeinek további kiteljesítése.

MVM MAGYAR VILLAMOS MŰVEK ZRT. ETIKAI KÓDEX

Az MVM Zrt. célja volt, hogy munkavállalói egy interaktív, online kurzus keretében ismerjék meg, és sajátítsák el az Etikai Kódex tartalmát; illetve, hogy ez az online kurzus segítséget nyújtson számukra abban, hogy az Etikai Kódexben leírtakat át tudják ültetni a mindennapi gyakorlatba.

Az MVM Zrt. Etikai kódexének célja, hogy a szervezet belső értékrendszerét erősítse. Léte és elfogadása, tartalmi jegyeinek érvényre jutása nagyban befolyásolja a szervezet rövid- és hosszú távú működését is. Éppen ezért, a szabályzatot feldolgozó tananyagnak is mély és élményszerű, valós munkafolyamatba ágyazható ismeretekkel kellett szolgálnia felhasználóinak. 

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS E-MAIL ETIKETT

Mindennapi életünk része az e-mail, amelyet egy bizonyos viselkedési formának is tekinthetünk. Ebből adódóan az elektronikus levelezésnek is megvan a maga etikettje. Egy-egy kapott e-mail elolvasása után, rögtön megválaszolnánk azt, azonban sokszor nem gondoljuk át visszajelzésünket. Az elektronikus levelezési szokásaink adott esetben tönkretehetik karrierünket vagy hírnevünket. Az e-mail is egy jellemző tulajdonságunk, a másoknak küldött üzeneteink -, akár hivatalos, akár magánjellegűek -, folyamatosan alakítják, pozitív vagy negatív irányba, a rólunk kialakult képet. Ez a rövid lélegzetvételű, ám annál tartalmasabb, és hasznos tanácsokat tartalmazó E-mail etikett tananyag segít abban, hogy virtuálisan is sikeressé váljunk az üzleti életben.  

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS ECDL TANANYAGCSOMAG

A Neting Informatika Kft. kifejlesztett egy ECDL tananyagcsomagot, amelynek felhasználói magabiztos tudást kapnak a Microsoft Office 2010, Word, Excel, PowerPoint moduljairól, továbbá felkészülhetnek a Windows 7 Operációs rendszer használatára, az ebben a témában készített tananyag által nyújtott információk segítségével. 

A modulokból készült demóanyagaink megtekinthetők itt:

Excel

Word

PowerPoint

Windows 7

 

 

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS STRESSZMENEDZSMENT

A BLISS Stresszmenedzsment tananyag célja, hogy a munkavállaló számára biztosítsa az önálló stresszmenedzsment kialakításához szükséges és elégséges tudásszintet, valamint konkrét eszközöket, módszereket adjon arra, melyekkel a munkavállaló maga menedzselheti stressz-szintjét.
A tananyag részei: az interaktív módon nyújtott ismeretek a stresszről, a relaxációs gyakorlatok ún. tanuló változata, melyekhez ugyanezen módszerek ún. gyakorló változata, a tartós alkalmazást lehetővé tevő, adott esetben elvihető anyaga csatlakozik.

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS TODDLER TALES ALKALMAZÁS

A Toddler Tales egy olyan 2-4 éves korosztálynak készült játék, amely az életkori sajátosságoknak megfelelő grafikával, zenei aláfestéssel megteremtett környezet segítségével tanítja, gyakoroltatja a gyerekekkel az érintő képernyős eszközökön használatos „touch” gesztusok alkalmazását.
A kedves mesefigurákkal történő kalandok során a megoldandó feladatokon keresztül játékosan fejleszti a gyerekek problémamegoldó készségét, gondolkodását. Az alkalmazás pillanatnyilag magyar és angol nyelven érhető el, a játék során összegyűjtött pontok megoszthatók a facebook-on.
Az alkalmazás elsősorban Windows 8 vagy Windows 8 RT tablet-en futtatható touch vezérléssel, de asztali gépeken billentyűzet és egér segítségével is használható.

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. COACHING

A TESCO Global Áruházak Zrt. a NETING Informatika Kft.-t bízta meg különböző témában fejlesztett e-learning tananyagai gyártásával. 

A Coaching a csúcsteljesítményért című tananyag profilja, a TESCO középvezetőiben rejlő potenciál aktiválása, ezáltal teljesítményük növelése, a munkatársak tanítás és nem utasítás általi segítése. 

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. EGYÉNI VEZETŐI PROFIL

A TESCO Global Áruházak Zrt. a NETING Informatika Kft.-t bízta meg különböző témában fejlesztett e-learning tananyagai gyártásával. A tananyagban a Vezetői attitűd állt a középpontban. 
Az első képzési anyag, az Egyéni vezetői profil célja az volt, hogy az áruházlánc vezető beosztásban lévő munkavállalói egy interaktív, online kurzus keretében ismerjék meg saját vezetői attitűdjüket, John Adair cselekvésközpontú vezetői modellje alapján, és a kurzus eredményeképpen képesek legyenek mindennapi tevékenységükbe integrálni a kapott információkat, hatékonyan alkalmazni a megszerzett ismereteket.

 

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. ETI TANANYAG

A TESCO célja a Beszerzés etikai tréninghez tartozó elektronikus tananyaggal a beszerzésre vonatkozó etikai irányelveinek bemutatása. Az oktatási anyag 3 fő egységből áll, melyek a következő kérdéskre és nézetre adnak választ: Miért fontos a TESCO számára az etikus kereskedelem? A TESCO etikai kereskedelmi progamjának bemutatása, valamint, hogy dolgozóinak mi a szerepük ebben a folyamatban. 

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. HOVÁK - HOGYAN VÁLJUNK VÁSÁRLÓBARÁT KERESKEDŐKKÉ?

A TESCO HOVÁK e-learning képzése a “Hogyan váljuk vásárlóbarát kereskedőkké?” kérdésre adja meg a választ valamennyi alkalmazottjának. A tananyag a vásárlókkal szemben tanúsított helyes és helytelen viselkedési formákat, szavakat, kifejezéseket sorakoztatja fel, megtanítja az áruházlánc munkatársait a megfelelő kommunikációra, továbbá arra, hogyan részesítsék vásárlóikat magas színvonalú, minőségi kiszolgálásban.

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. PDCU OKTATÁSI ANYAG

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.-vel harmadik közös munkánk a PDCU Oktatási anyag, mely valamennyi áruházi alkalmazott számára készült. A dolgozók, a mindennapi munkájuk során használt eszköz, a "Kütyü", különböző funkcióit és jellemzőit bemutató oktatási anyag által, gördülékenyebben végzik majd azokat a tevékenységeket, amelyek a napi rutinjuk részét képezik.   

UNIQA BIZTOSÍTÓ ZRT. PÉNZMOSÁS

Az UNIQA Biztosító Zrt. megkeresésének és megrendelésének eleget téve oktatási anyagot gyártottunk a Pénzmosás témakörében.

A tananyagot azon pénzügyi szolgáltatást, kiegészítő pénzügyi szolgáltatást, befektetési szolgáltatást, kiegészítő befektetési szolgáltatást végző dolgozók képzésére, vizsgára való felkészülésére ajánljuk, ahol ezt a törvény előírja. A tananyag egyrészt általános, másrészt cégspecifikus, lokális információkat dolgoz fel. A törzsanyag a PSZÁF által közzétett dokumentumok, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény alapján készült el.

UNIQA BIZTOSÍTÓ ZRT. POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYV BIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ VÁLTOZÁSAI

E-learning tananyagfejlesztés keretében összefoglaltuk a Polgári Törvénykönyv biztosítási szerződésekre vonatkozó változásait.  

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. MOODLE HOSTING

Moodle hosting, interface fejlesztés, support – 4000-5000 fő
    Moodle oktatási keretrendszer üzemeltetése, valamint 4000-5000 felhasználó segítése, támogatása a rendszer használatában.
    Egyedi fejlesztések:
        - Egyéni design elkészítése.
        - LDAP hitelesítési segédprogram kifejlesztése. 

RAIFFEISEN BANK ZRT. BANK SECURITY, IT SECURITY

Data handled in IT systems and its confidentiality, authenticity, integrity and availability are important for all companies. In this learning material the Bank Security Department secures all the main principles and knowledge of the rules concerning all staff members of the Bank in the same way which  existing at the creation of the Bank's security, as well as those that must be necessarily enforced to maintain the Bank's security. The following guidelines must be known and must be kept by of all the employees of the Bank. These guidelines were followed throughout the creation of the bank security, IT and security learning materials for the Bank.

RAIFFEISEN BANK ZRT. BANKBIZTONSÁG, INFORMATIKAI BIZTONSÁG

Az informatikai rendszerben kezelt adatok bizalmassága, hitelessége, sértetlensége és rendelkezésre állása minden vállalat számára fontosak. A Bankbiztonsági Főosztály jelen tananyagban rögzíti mindazon legfontosabb alapelveket, és a Bank összes alkalmazottjára azonos módon vonatkozó szabályokat és ismereteket, melyeket a Bank biztonságának megteremtésekor, illetve ennek fenntartása kapcsán feltétlenül érvényesíteni kíván. Az alábbi irányelveket a Bank minden dolgozójának ismernie, a szabályokat alkalmaznia kell. Ezen követendő irányelvek mentén készült a bankbiztonság, informatikai biztonság képzési anyag. 

MKB BANK ZRT. CSR - CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Our environment, economy and our social relations are not perfect. We face it every day if we hear the news about environmental pollution, climate change, factory closings, strikes, mass sackings. These are such problems that a responsibly thinking human should know more about. In this 60 minute learning material MKBs co-worker get acquainted with economic, environmental, and social problems, sustainable development ideology and the responsibility of the individual and corporate.

MKB BANK ZRT. CSR - VÁLLALATOK TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSA

Környezetünk, gazdaságunk és társadalmi viszonyaink nem tökéletesek. Ezzel mindennap szembesülünk, ha a hírekben környezetszennyezésről, klímaváltozásról, gyárbezárásról, sztrájkokról, tömeges elbocsátásokról hallunk. Ezek mind olyan problémák, amikről egy felelősen gondolkodó embernek érdemes többet tudnia. Ebben a 60 perces tananyagban az MKB munkatársai megismerhetik a gazdasági, környezeti és társadalmi problémák mibenlétét, a fenntartható fejlődés ideológiáját, az egyén és a vállalatok felelősségét.

MAGYAR POSTA ZRT. ECDL-TANANYAGCSOMAG

A tananyagcsomag tartalma Microsoft Windows 7 operációs rendszer, Microsoft Office 2010 Professional – Word, Excel, Access, PowerPoint, Internet és kommunikáció használatát segítő modulok.

A Posta célja, fejlesztési program keretében megismertetni a munkatársakat munkájuk során használt új informatikai rendszerekkel, figyelembe véve, hogy az ismeret elsajátítás e-learning tananyag segítségével önálló felkészülés keretében történjen.

ENERGIASZABÁLYOZÓK REGIONÁLIS EGYESÜLETE (ERRA) ENERGIASZABÁLYOZÓK REGIONÁLIS EGYESÜLETE (ERRA) – NEMZETKÖZI KÉPZÉSEK 2008-TÓL

Elektronikus képzési felület kialakítása, testreszabása, folyamatos supportja a MOODLE tanulási környezet hostolt változatával.

Elektronikus tananyagok kifejlesztése angol és orosz nyelven.

MAGYAR POSTA ZRT. ETIKAI KÓDEX

A Magyar Posta célja volt, hogy alkalmazottai a szervezet etikai elveinek e-learning tananyagba foglalt, interaktív, online kurzusának segítségével ismerjék meg, és sajátítsák el az Etikai Kódex tartalmát; illetve, hogy az online kurzus által az Etikai Kódexben foglaltak szerint végezzék mindennapi munkájukat. 

GDF SUEZ ENERGIA MAGYARORSZÁG ZRT. FELHASZNÁLÓI INFORMATIKAI BIZTONSÁGI KÉZIKÖNYV

A Felhasználói Informatikai Biztonsági Kézikönyv célja az Informatikai Biztonsági Dokumentációs Rendszerben a felhasználókra vonatkozóan meghatározott szabályok és egyéb az informatikai biztonsággal összefüggő követelmények megfogalmazása. A dokumentáció további célja, hogy a felhasználókra vonatkozó szabályok egységes formában, könnyen kezelhetően jelenjenek meg, illetve a GDF SUEZ magyarországi társaságcsoport munkavállalóiban és partnereiben az informatikai biztonság tudatosságot erősítse.

ELMS INFORMATIKAI ZRT. FIATAL KERÉKPÁROSOK BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSE

Fiatal kerékpárosok biztonságos közlekedése - Tanulj, gondolkozz, kerékpározz 
okosan!
A Tanulj, gondolkozz, kerékpározz okosan! Fiatal kerékpárosok biztonságos közlekedése című elektronikus tananyag elkészítésével az a célunk, hogy a gyerekek számára bemutassuk a biztonságos kerékpározáshoz szükséges közlekedési szabályokat. A tananyagban a gyerekek megismerik a kerékpározásra vonatkozó legfontosabb KRESZ szabályokat animációk segítségével megmutatjuk azokat a közlekedési helyzeteket, amelyekkel egy városi forgatagban nap mint nap találkoznak, külön hangsúlyt fektetve a veszélyes helyzetekre. 3 korosztályra bontva rávilágítunk azokra a hibákra és szabálytalanságokra, amelyek tipikusan a 7-18 éves korosztályba tartozó gyerekekre vonatkoznak. Életkori sajátosságaikhoz igazodva sok képpel, animációval, játékos feladattal dolgoztuk fel a kerékpáros KRESZ szabályait.

 

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK FINANCIAL AUDIT

Az Állami Számvevőszék részére Financial audit címmel fejlesztettünk e-learning oktatási anyagot.

EDONETTE CONSULTING KFT. GÖRÖG NEMZETISÉGI PORTÁL

E-learning feladatszerkesztő portál fejlesztése görög nemzetiségi iskola számára, melynek célja, hogy a hagyományos oktatási eszközök mellett még inkább segítséget nyújtsanak az általános iskolásoknak a görög nyelv elsajátításában játékos gyakorlófeladatokkal. 

PROGRAMMING SKILLS DEVELOPMENT IN SECONDARY EDUCATION BPSKILLS INTRODUCING SCRATCH

In October 2009 we launched the 2 years long ‘Programming Skills Development in Secondary Education by means of Modern Educational Programming Languages’ project which is founded in the framework of the European Union Life Long Learning Program. The project is aimed to empower technical college teachers to teach modern programming languages for educational purposes. In the project the multilingual e-learning materials present the methods which were developed for the teachers by the Neting IT Ltd.

ORSZÁGOS IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSI TANÁCS HIVATALA JOGI ISMERETEK, PC ALAPISMERETEK, LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG HATÁROZATAINAK ADATBÁZISA

Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala megbízásából Jogi ismeretek témakörben e-learning tananyagokat, valamint Windows XP operációs rendszer kezelésének oktatásához PC Alapismeretek képzési anyagot fejlesztettünk. Továbbá kifejlesztettünk egy Adatbázist, amely a Legfelsőbb Bíróság Határozatait rendszerezi. 

ORSZÁGOS IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSI TANÁCS HIVATALA LAW BASICS, PC BASICS, SUPREME COURT DECISIONS OF DATABASE

We developed e-learning materials for the National Council of Justice in two topics, the first was law basics and the second was an educational training material developed for Windows XP operating system. Furthermore we developed a database that organizes the Supreme Court's regulations.

GENERALI-PROVIDENCIA BIZTOSÍTÓ ZRT. LEARNING MATERIAL FOR THE PARTNER PORTAL

The development of browser and player for the learning material library to the Partner portal with the installation of NetingLearningMaterialEngine.

MAGYAR SUZUKI CORPORATION LTD. MOODLE HOSTING

Moodle bevezetés, hostolás, support, egyedi fejlesztések – 700 fő:
    Moodle oktatási keretrendszer bevezetése, üzemeltetése, valamint 700 felhasználó segítése, támogatása a rendszer használatában. Egyedi fejlesztések elkészítése; többek között felhasználók cohort-okba (kvázi csoportokba) osztása. 

FHB BANK ZRT. MOODLE HOSTING

Moodle bevezetés, hostolás, support, egyedi fejlesztések – 3000 fő:
    Moodle oktatási keretrendszer bevezetése, üzemeltetése, valamint 3000 felhasználó támogatása. Egyedi design kialakítása a megrendelő arculatának megfelelően. Továbbá egyedi fejlesztés elkészítése, amelynek célja, hogy a partner portálról SSO hitelesítéssel be tudjanak lépni a felhasználók. 

ACTCONTROLL MOODLE HOSTING

Betegtámogatás a patikában c. elektronikus tananyag kifejlesztése | Elektronikus képzési felület kialakítása, testreszabása, folyamatos supportja a MOODLE tanulási környezet hostolt változatával

SZTÁV FELNŐTTKÉPZŐ ZRT. MOODLE HOSTING

Moodle hosting, support - OKJ-s vizsgákra való felkészítés:
    Moodle oktatási keretrendszer üzemeltetése és a felhasználók támogatása, valamint felkészítése OKJ-s vizsgákra. 

MAGYAR SUZUKI CORPORATION LTD. MOODLE HOSTING

Moodle introduction, hosting, support, unique developments - 700 persons:
Introduction of the Moodle educational framework, operation, and support of 700 users in the usage of the framework. Making custom developments for example user grouping into cohorts. 

NEXON INFORMATIKAI ZRT. MOODLE INSTALLATION

Moodle installation, education, support - internal company, and client trainings, exams. Moodle educational framework installation and educating the users, supporting them in the usage of the system. Internal company, and client trainings, exams.

MAGYAR POSTA ZRT. MOODLE PILOT

Moodle pilot, telepítés:
    Moodle oktatási keretrendszer pilot projekt bevezetése, telepítése. 

NEXON INFORMATIKAI ZRT. MOODLE TELEPÍTÉS

Moodle telepítés, oktatás, support - belső vállalati, és ügyfélkörnek szóló képzések, vizsgák.
    Moodle oktatási keretrendszer telepítése és a felhasználók oktatása, támogatása a rendszer használatában. Belső vállalati, és ügyfélkörnek szóló képzések, vizsgák. 

INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL (IBS) MOODLE TELEPÍTÉS

Moodle telepítés, egyedi fejlesztések

NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ ZRT. NTK ASSZOCIATÍV TUDÁSHÁLÓ

Az NTK Tudásháló egy maga nemében egyedülálló, adaptív tanulási környezet, amely figyelmbe veszi a tartalmak kiosztásánál a tanuló életkorát, tanulási és kognitív stílusát, valamint az érdeklődési körét is. Nem csak a bemeneti oldalon található mérés, ami a diákot a fenti kategóriákba sorolja, hanem a rendszer folyamatosan monitorozza a diák tevékenységét, és ez alapján pontosít az értékeken. A rendszer bármilyen oktatási témával feltölthető.

NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ ZRT. NTK PLAYER

A Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. számára fejlesztett NTK - Player rendszer egy olyan eszköz, amely a pedagógusok számára lehetővé teszi a tankönyvek és egyéb oktatási anyagok, elektronikus megvásárlását és elérését. A letöltött tananyagok a tanórákon felhasználhatók prezentációs és egyéb célokra, amelyet a kiegészítő elemek (tanársegéd, házi feladat) használatával a tanárok komplett megoldást kaphatnak egy-egy téma feldolgozásához, a beépített chat felülettel pedig személyre szabott támogatást adhatnak diákjaiknak.

A tanárok a Player alkalmazás segítségével tekinthetik meg és mutathatják be a diákoknak a letöltött tananyagokat. Az alkalmazás segítségével a tanároknak lehetőségük van saját jegyzetet, képet, videót, linket hozzákapcsolni a letöltött oktatási anyagokhoz, ezzel is színesítve a tanórákat, egyszerűbbé téve az adott tananyag elsajátítását. 

A rendszerhez kapcsolódik egy tartalomkezelő rendszer, amelyben lehetőség van a tananyagokat feltölteni és ezekhez egyéb kapcsolódó elemeket (tanársegéd, házi feladat) létrehozni, beépített hírleveleket kiküldeni. Ezen a felületen kezelhetők a licensz vásárlások és a kiadott promóciós (ingyenes próba) termékek is.

A rendszer mai napig bezárólag több mint 10.000 regisztrált taggal és több mint 26.000 akivált tankönyvpéldánnyal büszkélkedhet.

NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ ZRT. NTK PUSKATÁR IPHONE-RA

A Nemzeti Tankönyvkiadóval közös együttműködésben egy elsősorban középiskolai korosztálynak szóló iPhone okostelefonon futó keretrendszert – alkalmazást - dolgoztunk ki, mely az érettségihez szükséges összes történelmi évszám adatbázisát teszi elérhetővé a diákoknak. A felhasználók a különböző szempont szerint kategorizálható tartalmakat letölthetik, megvásárolhatják vagy egyszerűen csak mobiltelefonjukon böngészhetik.

2010-ben az eFestivalon az NTK Puskatár mobil alkalmazás kifejlesztéséért „Innovatív tartalom különdíjat” nyertünk.

 

MAGYAR POSTA ZRT. PÉNZMOSÁS

A Magyar Posta Zrt.-vel közös együttműködésben fejlesztettük A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megelőzése és megakadályozása e-learning tananyagot a Pénzmosás törvény alapján. A tananyagot azon pénzügyi szolgáltatást, kiegészítő pénzügyi szolgáltatást, befektetési szolgáltatást, kiegészítő befektetési szolgáltatást végző dolgozók képzésére, vizsgára való felkészülésére ajánljuk, ahol ezt a törvény előírja. A tananyag egyrészt általános, másrészt cégspecifikus, lokális információkat dolgoz fel. A törzsanyag a PSZÁF által közzétett dokumentumok, valamint A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény alapján készült el. 

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. PÉNZMOSÁS

Az ERSTE Bankot, ahogy minden pénzintézetet, a törvény kötelezte alkalmazottai Pénzmosás témakörben történő oktatására, az elektronikus képzési anyagot a NETING fejlesztette.
A tananyagot azon pénzügyi szolgáltatást, kiegészítő pénzügyi szolgáltatást, befektetési szolgáltatást, kiegészítő befektetési szolgáltatást végző dolgozók képzésére, vizsgára való felkészülésére ajánljuk, ahol ezt a törvény előírja. A tananyag egyrészt általános, másrészt cégspecifikus, lokális információkat dolgoz fel. A törzsanyag a PSZÁF által közzétett dokumentumok, valamint A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény alapján készült el.

FHB SZOLGÁLTATÓ ZRT. PÉNZMOSÁS

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzése és megakadályozása törvény alapján fejlesztettünk elektronikus tananyagot az FHB számára.

A tananyagot azon pénzügyi szolgáltatást, kiegészítő pénzügyi szolgáltatást, befektetési szolgáltatást, kiegészítő befektetési szolgáltatást végző dolgozók képzésére, vizsgára való felkészülésére ajánljuk, ahol ezt a törvény előírja. A tananyag egyrészt általános, másrészt cégspecifikus, lokális információkat dolgoz fel. A törzsanyag a PSZÁF által közzétett dokumentumok, valamint A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény alapján készült el.

RAIFFEISEN BANK ZRT. PÉNZMOSÁS

A Raiffeisen Bank is a törvényi előírásoknak való megfelelés értelmében, és alkalmazottainak elektronikus formában történő képeztetése céljából Pénzmosás tananyagot rendelt tőlünk.
A tananyagot azon pénzügyi szolgáltatást, kiegészítő pénzügyi szolgáltatást, befektetési szolgáltatást, kiegészítő befektetési szolgáltatást végző dolgozók képzésére, vizsgára való felkészülésére ajánljuk, ahol ezt a törvény előírja. A tananyag egyrészt általános, másrészt cégspecifikus, lokális információkat dolgoz fel. A törzsanyag a PSZÁF által közzétett dokumentumok, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény alapján készült el.

LOMBARD LÍZING ZRT. PÉNZMOSÁS

A Lombard Lízing Zrt.-vel együttműködve, A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzése és megakadályozása törvény szerint, e-learning tananyagot fejlesztettünk a munkatársak kötelező képzéséhez.

A tananyagot azon pénzügyi szolgáltatást, kiegészítő pénzügyi szolgáltatást, befektetési szolgáltatást, kiegészítő befektetési szolgáltatást végző dolgozók képzésére, vizsgára való felkészülésére ajánljuk, ahol ezt a törvény előírja. A tananyag egyrészt általános, másrészt cégspecifikus, lokális információkat dolgoz fel. A törzsanyag a PSZÁF által közzétett dokumentumok, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény alapján készült el.

CIB BANK ZRT. PÉNZMOSÁS

A CIB Bank Zrt. részére A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzése és megakadályozása e-learning tananyag kifejlesztését végeztük.
A tananyagot azon pénzügyi szolgáltatást, kiegészítő pénzügyi szolgáltatást, befektetési szolgáltatást, kiegészítő befektetési szolgáltatást végző dolgozók képzésére, vizsgára való felkészülésére ajánljuk, ahol ezt a törvény előírja. A tananyag egyrészt általános, másrészt cégspecifikus, lokális információkat dolgoz fel. A törzsanyag a PSZÁF által közzétett dokumentumok, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény alapján készült el.

PROGRAMMING SKILLS DEVELOPMENT IN SECONDARY EDUCATION BPSKILLS PSKILLS - INTRODUCING SCRATCH

2009 októberében indult az a "Programming Skills Development in Secondary Education by means of Modern Educational Programming Languages" című két éves projekt, amit az Európai Unió finanszíroz a Life Long Learning programja keretében. A projekt célja, hogy képessé tegye a szakközépiskolai informatika tanárokat arra, hogy modern oktatási célú programozási nyelveket oktassanak diákjaiknak. A projektben a tanárok számára kidolgozott módszereket a Neting Informatika Kft. által kifejlesztett több nyelven elkészített e-learning tananyag mutatja be.

MAGYAR POSTA ZRT. SAP ALAPISMERETEK

A Magyar Posta Zrt. megrendelésére SAP Alapismeretek e-learning tananyagot fejlesztettünk. 

EDUCATIO KHT.(OM) SULINET DIGITÁLIS TUDÁSBÁZIS

Ember és természet képzési anyagok fejlesztése | Földtani adatbázisok | Nyomdaipari alapismeretek, Földtani adatbázisok, Ember és természet elektronikus szakképzési anyagok fejlesztése | „Sulinet SDT” szoftverfejlesztés

A modern kor követelményeinek megfelelő új közösségi portál létrehozását végeztük, a rendszerhez modulokat terveztünk és fejlesztettünk. A portál lényege a (tanulói) csoportok létrehozásának lehetősége, a tartalmak megoszthatósága, tapsolása. A régi Sulinetről a tartalmak - tananyagok, cikkek - új formátumra konvertálása és migrálása az új rendszerbe

GENERALI-PROVIDENCIA BIZTOSÍTÓ ZRT. TANANYAGTÁR A PARTNERPORTÁLRA

Tananyagtár böngésző és lejátszó kifejlesztése a Partnerportálra a NetingTananyagmotor beépítésével

SYNERGON INFORMATIKAI RT. TANNET E-LEARNING KERETRENDSZER

A TanNet (Phoenix) e-learning keretrendszer továbbfejlesztése. Neting Tananyagmotor és Neting Tananyaggyártó testreszabása és kapcsolása a Phoenix e-learning keretrendszerhez.

RICHTER GEDEON NYRT. TÖRZSKÖNYVI DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZER

Törzskönyvi dokumentumkezelő rendszer – jogosultságkezelés elektronikus képzési anyag kifejlesztése

MAVIR ZRT. TŰZ- ÉS MUNKAVÉDELMI TANANYAG

A MAVIR ZRt. a Tudásmenedzsment Projektjének keretén belül e-learning tananyagok bevezetését tűzte ki célul, melynek részeként kérték fel a Neting Informatika Kft.-t Tűz- és munkavédelmi oktatás e-learning képzési anyagának kifejlesztésére.