:
:
MVM PAKSI ATOMERŐMŰ ZRT. ALAPFOKOZATÚ SUGÁRVÉDELMI TOVÁBBKÉPZÉS

Az e-learning tananyag a Paksi Atomerőmű dolgozói számára előírt kötelező általános munkavédelmi oktatást egészíti ki sugárvédelmi ismeretekkel. Színes, gyakorlatorientált, interaktív oldalakkal megtanítja, hogy a dolgozók hogyan védekezzenek a számukra érzékszerveikkel nem érzékelhető veszélyforrások ellen.
A tananyag a 2013-s eFestivalon Tanulás/Oktatás kategóriában első helyezést ért el.

MVM PAKSI ATOMERŐMŰ ZRT. ÁLTALÁNOS TŰZVÉDELMI ISMERETEK ÉS TŰZVESZÉLYES TEVÉKENYSÉG

A tananyag az általános tűzvédelem témakörét dolgozza fel 15 fejezetben kiegészítve több önellenőrző feladattal, tesztkérdésekkel és szimulációs feladatokkal. 
A bemutatott demóban szemléletes animációkon keresztül ismerheti meg az égés kisérőjelenségeit, az égés sebesség szerinti típusait, valamint a tűzveszélyességi osztályokat.

A Paksi Atomerőmű létesítményeiben – hasonlóan más nagyobb ipari üzemekhez – a tűzvédelem területén speciális előírások érvényesek. Ebből adódóan az erőmű területén önállóan munkát végző személyeknek meg kell ismerniük azokat az alapvető tudnivalókat, amelyek az erőmű és saját biztonságuk érdekében is be kell tartaniuk a területen. Fontos, hogy minden munkavállaló ismerje az égés általános tulajdonságait és feltételeit, a tűzveszélyességi osztályokat, a helyi megelőző tűzvédelmi előírásokat, a tűz esetén követendő feladatokat, valamint a munkahelyén található tűzoltó eszközök, tűzoltó készülékek használatát, kezelését.

MVM PAKSI ATOMERŐMŰ ZRT. E-LEARNING AUDIT

E-learning audit, melynek célja az e-learning alkalmazási lehetőségeinek további kiteljesítése.