:
:
OTP BANK NYRT. CSR - VÁLLALATOK TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSA

Környezetünk, gazdaságunk és társadalmi viszonyaink nem tökéletesek.
Hogy mit tehetünk mi, és hogy az OTP Bank hogyan próbálja felelős vállalathoz méltóan segíteni a problémák megoldását? 

Ez derül ki, ebből a 60 perces, legmodernebb, 3 dimenziós technológiával támogatott, új módszertani megoldásokat is alkalmazó, különösen interaktív, felhasználóbarát tananyagból, melyből a felhasználó megismerheti a gazdasági, környezeti és társadalmi problémák mibenlétét, a fenntartható fejlődés ideológiáját, az egyén és a vállalatok felelősségét.

 

OTP BANK NYRT. KRÍZISMENEDZSMENT

A globális pénzügyi és gazdasági válság időszakában a krízishelyzetben lévő ügyfelek támogatásában nyújt segítséget az OTP Bank Nyrt. és a Neting Informatika Kft. által kifejlesztett Krízismenedzsment e-learning tananyag, mely az ügyfelek viselkedésének és túlzott reakcióinak megértéséhez, azok eredményes kezeléséhez ad elméleti és gyakorlati útmutatást.

OTP BANK NYRT. MOODLE HOSTING

Moodle hosting, support - 3000 fő
    E-learning audit, melynek célja, az OTP e-learning alkalmazására való felkészültségének vizsgálata volt. Moodle oktatási keretrendszer üzemeltetése, valamint 3000 felhasználó segítése, támogatása a rendszer használatában. 

OTP BANK NYRT. STÍLUS, ÖLTÖZKÖDÉS – ÖLTÖZKÖDÉSI TANÁCSOK

A tananyag 8 témakörön keresztül mutatja be a helyes öltözködési normákat, melyből 2 fejezet a (színek, cipők) tekinthető meg a demóban. Elsajátítása után a felhasználó nem csak a munkahelyen, hanem a magánéletben is jól hasznosítható gyakorlati tudást szerez, amellyel képes lesz a valós életben a saját alakjához és személyiségéhez legjobban illő divatos stílust, ruhatárat kialakítani.

A tananyag forrását egy 25 oldalas dokumentum, és 16 db átlag másfél perces mozgókép anyag adta. A cél az volt, hogy az OTP Bank női dolgozói számára egy könnyen elsajátítható tananyag készüljön, aminek segítségével megismerhetik a helyes öltözködési normákat. De mivel az öltözködés témája nemcsak a bankszektorhoz kapcsolódik, hanem a mindennapi életünk része is, így módszertani szempontból különös hangsúlyt kapott a gyakorlat- és problémaorientált feldolgozás.

OTP BANK NYRT. SULIBANK

A Sulibank program a tudatos pénzkezelési ismeretek meghonosítását tűzte zászlajára az általános iskolás korosztály körében. A Sulibank portálon számtalan színes, izgalmas tevékenységgel találkozhat a látogató, ezek közül négy e-learning tananyag fejlesztésében vett részt cégünk.

Sulibank Játéktér

OTP BANK NYRT. ÚJ BELÉPŐK, ORIENTÁCIÓS TANANYAG

A tananyag azoknak a munkavállalóknak szól, akik új dolgozóként belépnek az OTP Bank kötelékébe. A pénzintézet az orientációs tananyag által szeretné megismertetni többek között stratégiai céljait, helyét a bankszektorban, banktörténetét, az OTP-bankcsoporthoz tartozó vállalatok tevékenységét, és erkölcsi normáit, egy, etikai kódexéről alkotott átfogó fejezet segítségével.