:
:
TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. COACHING

A TESCO Global Áruházak Zrt. a NETING Informatika Kft.-t bízta meg különböző témában fejlesztett e-learning tananyagai gyártásával. 

A Coaching a csúcsteljesítményért című tananyag profilja, a TESCO középvezetőiben rejlő potenciál aktiválása, ezáltal teljesítményük növelése, a munkatársak tanítás és nem utasítás általi segítése. 

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. EGYÉNI VEZETŐI PROFIL

A TESCO Global Áruházak Zrt. a NETING Informatika Kft.-t bízta meg különböző témában fejlesztett e-learning tananyagai gyártásával. A tananyagban a Vezetői attitűd állt a középpontban. 
Az első képzési anyag, az Egyéni vezetői profil célja az volt, hogy az áruházlánc vezető beosztásban lévő munkavállalói egy interaktív, online kurzus keretében ismerjék meg saját vezetői attitűdjüket, John Adair cselekvésközpontú vezetői modellje alapján, és a kurzus eredményeképpen képesek legyenek mindennapi tevékenységükbe integrálni a kapott információkat, hatékonyan alkalmazni a megszerzett ismereteket.

 

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. ETI TANANYAG

A TESCO célja a Beszerzés etikai tréninghez tartozó elektronikus tananyaggal a beszerzésre vonatkozó etikai irányelveinek bemutatása. Az oktatási anyag 3 fő egységből áll, melyek a következő kérdéskre és nézetre adnak választ: Miért fontos a TESCO számára az etikus kereskedelem? A TESCO etikai kereskedelmi progamjának bemutatása, valamint, hogy dolgozóinak mi a szerepük ebben a folyamatban. 

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. HOVÁK - HOGYAN VÁLJUNK VÁSÁRLÓBARÁT KERESKEDŐKKÉ?

A TESCO HOVÁK e-learning képzése a “Hogyan váljuk vásárlóbarát kereskedőkké?” kérdésre adja meg a választ valamennyi alkalmazottjának. A tananyag a vásárlókkal szemben tanúsított helyes és helytelen viselkedési formákat, szavakat, kifejezéseket sorakoztatja fel, megtanítja az áruházlánc munkatársait a megfelelő kommunikációra, továbbá arra, hogyan részesítsék vásárlóikat magas színvonalú, minőségi kiszolgálásban.

TESCO GLOBAL ÁRUHÁZAK ZRT. PDCU OKTATÁSI ANYAG

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.-vel harmadik közös munkánk a PDCU Oktatási anyag, mely valamennyi áruházi alkalmazott számára készült. A dolgozók, a mindennapi munkájuk során használt eszköz, a "Kütyü", különböző funkcióit és jellemzőit bemutató oktatási anyag által, gördülékenyebben végzik majd azokat a tevékenységeket, amelyek a napi rutinjuk részét képezik.