:
:
EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS GAME-BASED LEARNING OKTATÁSI PORTÁL

A NETING Informatika Kft. célja egy olyan oktatási keretrendszer kialakítása volt, amely lehetővé teszi az információk játékos, kis egységekben való prezentálását. Egyedi fejlesztésű oktatási portálunk, a Game-based Learning “Játékon alapuló tanulás” koncepción alapuló legújabb képzési módszert realizálja. 

 

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS E-MAIL ETIKETT

Mindennapi életünk része az e-mail, amelyet egy bizonyos viselkedési formának is tekinthetünk. Ebből adódóan az elektronikus levelezésnek is megvan a maga etikettje. Egy-egy kapott e-mail elolvasása után, rögtön megválaszolnánk azt, azonban sokszor nem gondoljuk át visszajelzésünket. Az elektronikus levelezési szokásaink adott esetben tönkretehetik karrierünket vagy hírnevünket. Az e-mail is egy jellemző tulajdonságunk, a másoknak küldött üzeneteink -, akár hivatalos, akár magánjellegűek -, folyamatosan alakítják, pozitív vagy negatív irányba, a rólunk kialakult képet. Ez a rövid lélegzetvételű, ám annál tartalmasabb, és hasznos tanácsokat tartalmazó E-mail etikett tananyag segít abban, hogy virtuálisan is sikeressé váljunk az üzleti életben.  

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS ECDL TANANYAGCSOMAG

A Neting Informatika Kft. kifejlesztett egy ECDL tananyagcsomagot, amelynek felhasználói magabiztos tudást kapnak a Microsoft Office 2010, Word, Excel, PowerPoint moduljairól, továbbá felkészülhetnek a Windows 7 Operációs rendszer használatára, az ebben a témában készített tananyag által nyújtott információk segítségével. 

A modulokból készült demóanyagaink megtekinthetők itt:

Excel

Word

PowerPoint

Windows 7

 

 

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS STRESSZMENEDZSMENT

A BLISS Stresszmenedzsment tananyag célja, hogy a munkavállaló számára biztosítsa az önálló stresszmenedzsment kialakításához szükséges és elégséges tudásszintet, valamint konkrét eszközöket, módszereket adjon arra, melyekkel a munkavállaló maga menedzselheti stressz-szintjét.
A tananyag részei: az interaktív módon nyújtott ismeretek a stresszről, a relaxációs gyakorlatok ún. tanuló változata, melyekhez ugyanezen módszerek ún. gyakorló változata, a tartós alkalmazást lehetővé tevő, adott esetben elvihető anyaga csatlakozik.

EGYEDI, NETING-FEJLESZTÉS TODDLER TALES ALKALMAZÁS

A Toddler Tales egy olyan 2-4 éves korosztálynak készült játék, amely az életkori sajátosságoknak megfelelő grafikával, zenei aláfestéssel megteremtett környezet segítségével tanítja, gyakoroltatja a gyerekekkel az érintő képernyős eszközökön használatos „touch” gesztusok alkalmazását.
A kedves mesefigurákkal történő kalandok során a megoldandó feladatokon keresztül játékosan fejleszti a gyerekek problémamegoldó készségét, gondolkodását. Az alkalmazás pillanatnyilag magyar és angol nyelven érhető el, a játék során összegyűjtött pontok megoszthatók a facebook-on.
Az alkalmazás elsősorban Windows 8 vagy Windows 8 RT tablet-en futtatható touch vezérléssel, de asztali gépeken billentyűzet és egér segítségével is használható.